Pasajul Bistrita vs. toaleta publica

Bacaul vorbeste PASAJ PIPI 2De ani de zile, pasajul de lânga Hotelul Bistrita tine loc de toaleta publica. Afirmatia mea este sustinuta de mirosul pestilential care te izbeste la intrarea in pasajul respectiv. Este inadmisibil comportamentul cetatenilor care isi fac nevoile in spatiul respectiv, iar nesimtirea lor este cu atât mai mare ca dupa ce beau in acelasi loc, arunca si pet-urile la intâmplare.

Sunt profund indignat de acest aspect, cu atât mai mult cu cât pasajul desparte o clinica oftalmologica si un restaurant care dispune totusi de toaleta proprie, iar clientii pot folosi cu succes WC-ul din interior. Miroase atât de urât a urina in pasajul respectiv, incât iti vine sa vomiti instantaneu.

Au mai incercat societatile la care am facut referire sa mentina ordinea si igiena in zona, s-au pus pavele, s-a varuit, au mai stropit cu clor in pasaj, insa, bunul simt al oamenilor si-a spus cuvântul. Ca bacauan care locuiesc pe strada Luminii ma izbesc zilnic de aceasta situatie. Aceeasi situatie care tine tot de bunul simt al semenilor nostri o intâlnim si in pasajul “Revolutiei” si mai in toate zonele acestea care asigura trecerea dinspre strazile principale catre curtile interioare sau catre zonele comerciale din oras.

Unde este bunul simt, domnilor?!? Si spun “domnilor” pentru ca barbatii sunt cei care urineaza frecvent pe peretii magazinelor, scuipa si arunca bidoanele golite de alcool. Eu locuiesc deasupra unui astfel de pasaj si din cauza mirosurilor pestilentiale nu pot deschide fereastra ca sa aerisesc locuinta. Ce este de facut? Se pot implica autoritatile in vreun fel ca sa eliminam astfel de practici? Pot fi spalate mai des aceste culoare de trecere cu dezinfectant?

Iustin Tulbure