Dau un vot pentru o strada normala

Sunt sceptic ca interventia mea la aceasta rubrica va fi publicata, având in vedere ca suntem in campanie electorala. Pe lânga multe promisiuni pe care le-au facut si le mai fac candidatii la functia de primar, am vazut ca problema care doare mii de bacauani, si nu de azi, nu de ieri, ci de multi ani, nu am regasit-o pe aceea care se refera la circulatia pe strada „Vasile Alecsandri”.

Eu m-am hotarât, dau votul meu acelui candidat care promite, dar si rezolva, situatia de care va vorbeam la inceput: fluidizarea, descongestionarea traficului, pe aceasta strada, mai ales la orele de vârf, dimineata, de la ora 7.30, la 8.30 si, din nou, de la 11.30, la 12.30, dar si in jurul orei 14.00. In fiecare zi, intre aceste ore, circulatia devine imposibila, stai zeci de minute in trafic, când iti crapa maseaua, sa ajungi la serviciu.

Nu soferii sunt vinovati (fiecare cu treaba lui), ci administratia locala, Politia, ca nu au gasit o solutie, de fapt, nici nu cred ca au cautat-o, de atâtia ani. Nu se mai poate, stai la coada de la fosta tipografie si pâna la intersectia cu Soimului, apoi pâna la semaforul de la Casa Modei. Tot aud ca nu exista solutie, totdeauna exista si o alta solutie, numai sa o cauti, sa te apleci asupra problemei de rezolvat.

Cum spuneam, m-am hotarât pe cine votez, daca da scris ca vom putea circula normal pe strada „Vasile Alecsandri”.

Traian Mare