De ce mai punem aceste afisaje prin oras?

BACAUL VORBESTE afisaje (1)Am mai scris de acest subiect. Dar acum revin, pentru ca am vazut ca nimeni nu are de gând sa ia vreo masura. Este vorba despre acele panouri cu afisaje de la Consiliul Local si Politia Locala, care sunt amplasate in parcurile Cancicov si Catedralei (poza pe care am trimis-o este din Parcul Catedralei, dar sunt sigur ca aceeasi imagine o gasesc si in parcul central).

Asadar. La ce mai sunt bune aceste panotaje, daca tot nu se vede nimic din ce este afisat? Dupa cum se observa si in poza, acele folii de plastic ce au fost montate pe afisaje, pentru a proteja hârtia, s-au ars din cauza soarelui, s-au innegrit de tot (data trecuta când v-am mai scris nu erau chiar atât de negre, se mai intelegea ceva daca te apropiai si citeai cu atentie).

E lesne de inteles ca nu se mai vede nimic acum din ce este scris acolo. N-or fi informatii atât de importante, cred, de sunt lasat asa… de izbeliste. Dar imaginea este urâta rau. Acum, noi, bacauanii, ne-am obisnuit cu astfel de … indiferente si trecem nepasatori pe lânga ele, dar oare ce zic cei care nu locuiesc in acest oras si vin pe aici, chiar in Parcul Catedralei, si vad asa ceva? Sau nu vad, ca nu e de vazut nimic! Cineva trebuie totusi sa vada. Si sa ia masuri.

Dumitru Cozma