De ce platesc de doua ori?

Trotuarele si parcurile bacauane sunt intretinute de Primaria Bacau, Bisericile, de orice rit, si personalul care le deserveste sunt active datorita Ministerului Cultelor…

Echipele de handbal sI volei ale C.S.U. „Stiinta” sunt sustinute de Primaria Bacau (in anul competitional 2013-2014, echipa de handbal masculin cu 1.000.000 de euro, iar cea de volei feminin cu 875.000 de euro-date oficiale oferite de Primaria Bacau).

Pentru a folosi trotuarele si parcurile sau pentru exprimarea credintei intr-un lacas de cult, ca cetatean responsabil ce-si plateste la timp si integral toate taxele, nu mi se cere, inca, sa platesc bilet.

Pentru a viziona, insa, meciurile echipelor mai sus-amintite, da ! De ce? Nu este ilegal? Si in cazul trotuarelor, al parcurilor, dar si in al acestor team-uri sportive sunt folositi bani publici, proveniti din impozite.

De ce sunt obligat sa scot bani din buzunar de mai multe ori pentru acelasi lucru, in speta intretinerea financiara a acestor echipe?

Explicatia ca trebuie platite chirie, curent electric etc., precum si personalul auxiliar de la Sala Sporturilor, nu tine, pentru ca aceste cheltuieli sunt prevazute in bugetul anual al echipelor!

Nu am nimic de reprosat pe plan sportiv, dar financiar, de ce se merge continuu pe ideea ca bacauanul nu este altceva decât o vaca buna de muls?

P.S. Tribuna „0″ a Salii Sporturilor se umple la meciurile importante cu diverse „personalitati” care, pentru a intra, folosesc fie intrarea sportivilor, fie invitatiile „speciale”, fara a plati.

De ce? Sunt mai bacauani decât mine? Daca ar fi suporteri adevarati si cetateni onorabili, ar fi primii care ar cumpara bilet!

Cu stima,

Ionut Munteanu