Deci, se poate

bacaul vorbeste asfaltare

bacaul vorbeste asfaltare3

Toamna trecuta, va semnalam cum in zona unde stau – Cornisa Bistritei – asfaltul dintre parcari s-a stricat, cel mai probabil, din cauza masinilor de tonaj care ajung pe aici, in special cele de la salubritate.

As mai adauga, fara sa fiu musai specialist, si proasta calitate a lucrarii, altfel ar fi rezistat asfaltul mult mai cu succes, dar si investitia care, sunt convinsa, a fost mare. In fine, altul este gândul meu de acum. Ei bine, de câteva zile, niste muncitori lucreaza de zor, ceea ce evident, ma bucura, la refacerea portiunilor distruse din asfalt…dupa mai bine de 8 luni, ceea ce nu e rau deloc. Ma gândesc ca prin alte parti trec mandate si nu se intâmpla nimic.

Din toate astea sa inteleg ca noul primar se pune pe treaba?! Si mai are si bani la buget?! Dar, ce, inainte nu erau? Sau nu pentru asta. Nu aveam primar? Nu pentru noi. M-as bucura ca noua echipa de la primarie sa fie cu noi, populatia, contribuabilii si sa ne asculte de acum incolo doleantele. Fie prin intermediul dvs., fie la telefonul scurt. Si cu promptitudine, caci meritam, cred eu. O vara placuta, tuturor!

Claudia Tomozei