Demisia, domnule Gabriel Gritcu!

De mai bine de 3 luni de zile, activitatea serviciului care ar trebui sa stranga cainii in Bacau este suspendata din cauza unor nereguli gasite de Directia Sanitar Veterinara la adapostul de caini.

Din acest motiv, pe strazile orasului nostru au reaparut haitele de maidanezi in toate zonele- Stefan cel Mare- intrarea la Gepex, unde seara de seara se aduna cam 20 de exemplare, in jurul Curtii de Apel unde sunt niste dulai cat casa, pe strazile din “Bistrita Lac”, prin Centru, pe Mihai Viteazu, pe langa Stadion, in zona Parcului Cancicov, in zona Parcului Catedralei etc. Cainii au ocupat toate zonele Bacaului incet-incet, iar directorul acestui serviciu nu gaseste o solutie pentru a se debloca aceasta situatie care ne pune viata in pericol!

Zilnic, la telefoanele Primariei curg sesizari referitoare la acest subiect, pe domnuleprimar.ro la fel, dar…nimic. Situatia ramane la fel de tragica!

De asemenea, si in paginile din “Desteptarea” oamenii se plang ca le este frica sa mai iasa din casa de frica cainilor.

In aceste conditii, daca directorul Gritcu nu reuseste sa rezolve problema, ar trebui sa plece! Bacauanii platesc pentru acest serviciu, angajatii sunt platiti din bani publici, dar stau degeaba!

Din cauza incompetentei acestor indivizi platiti din bani publici, Bacaul s-a umplut de caini, iar oamenii sunt terorizati zi de zi! Asadar, domnule director, ori rezolvati IMEDIAT problema, ori va dati DEMISIA!!! Sau vreti sa moara cineva si sa fiti acuzat penal?!!!?

C.C