Despre forme fara fond sau cum ne facem ca facem..

Toti suntem constienti de obligatia de a respecta legea si de aceea statul plateste cu bani grei pe politisti ca sa-si faca treaba cu daruire si profesionalism.
Iata cum mai multe echipaje monitorizeaza un segment de pe E85, respectiv intrarea in Com. Cleja dinspre Bucuresti :
-doi stau intr-o masina cu geamuri fumurii, dupa o tufa, cu un pistol-radar (asta-i chiar inventie romaneasca, peste tot in Europa agentul sta in picioare cu pistolul-radar pe un trepied pentru exactitatea masuratorii)
-alt Logan patruleaza la deal si la vale cu alti doi agenti; in fine, la intrarea in Com Nicolae Balcescu mai stau doua echipaje cu cate doi-trei agenti care de abia reusesc sa intocmeasca procese verbale. Pentru cine ? Pentru cei care, pe un segment de exact un kilometru depasesc viteza de 50km/h , pe o portiune dreapta, fara trecere de pietoni, fara case locuite.
E usor sa faci norma la procese verbale, nu-i asa?
Stimati sefi de la Circulatie puneti o restrictie de 70km/h pe aceasta portiune de drum si trimiteti agentii in zone locuite, si lasati-i la vedere , nu-i mai ascundeti dupa geamuri fumurii. Pentru ca se deprofesionalizeaza.

Cu stima,
Ion Trecatorul (pe campul din Cleja)

P.S. Si agentii sa renunte la a-i consola binevoitori pe contravenienti cu : *faceti contestatie la judecatorie ca precis castigati*