Din dragoste fata de C.E.T. Bacau

Exista situatii in viata unor presedinti de asocaitii de proprietari,cand totul se rasfrange asupra lor,determinand o rupere a echilibrului interior,chiar si in viata personala.Sunt acele momente cand ai terminat ciorba,dar ai uitat sa cumperi paine.In acest caz este de preferat sa rogi o cunostinta sa faca acest lucru,deoarece pana la magazin se fac exact doua minute,iar pana la prima “imbucatura” ar dura maximum cinci.

Si acum sa trecem la subiect…cei ce “am fost vanduti” de Termloc catre C.E.T. Bacau,functionam pe baza de gaz metan….si aici intervine discriminarea…absolut toate asociatiile de proprietari ce apartin de puncte termice au apa calda vara,INDIFERENT de debitele catre C.E.T. Bacau ,dar noi nu avem ! Am facut,evident,o petitie scisa,la care ni s-a raspuns ca trebuie sa achitam debitul integral pentru a reporni centrala.

Si acum sa revenim la painea mea…Merg spre magazin si aud din spate: Domu’ presedinteeee!… Vazand ca nu trece nici o coloana oficiala,ma strapunge gandul ca iar va trebui sa explic de ce “nu dau apa calda?”.Asa si este,iar drumul spre magazin se transforma intr-un dus-intors de 50-60 de minute,pline de explicatii,pe care am certitudinea ca unii le inteleg doar intr-un minuscul procent.

Daca se furnizeaza apa calda asociatiilor cu debite mai mari decat ale noastre,nu ar fi corect ori sa avem si noi,ori sa nu aiba nici ei?…”E grele”…dar reclama pro C.E.T. Bacau,in care o familie cu venituri normale,ce avea deja o microcentrala de apartament,s-a rebransat la sistemul centralizat si astfel a reusit sa cumpere “o bicicleta la copil” m-a induiosat profund,dar eu am deja o bicicleta si astfel sper,ca rebransandu-ma,sa reusesc (desi sotia nu este de acord),sa imi cumpar mult ravnita motocicleta cu atas.

Gavrila Cosmin Adrian- Presedinte al Asociatiei “Vasile Alecsandri” Bacau