Uite de asta n-are ursul coada..nici macar la teatru!

Incerc de câteva zile sa achizitionez un bilet la spectacolul Amanta. Fiind un om care ma pot informa din mai multe surse, am aflat de pe internet ca pot lua un bilet de la casa de bilete a Teatrului de Vara. Am venit pe 7 martie, dupa ora 8, pe 8 martie, la ora 9, pe 9 martie, dupa ora 9, pentru ca programul lor spune ca deschid de la 8 la 16.30. Eu lucrez de la ora 8, asa ca am fugit de la serviciu numai sa reusesc sa-mi cumpar bilet. In nici una din zile nu am reusit..nimeni la ghiseu.

Am aflat apoi ca Teatrul de Vara apartine de Teatrul „Bacovia”, deci am cautat numarul si am sunat acolo. Am prins la telefon un director. Nu va spun cum mi-a vorbit, la un moment dat a inceput sa tipe, reprosându-mi de ce intreb daca angajatii de la Teatrul de Vara sunt tot in subordinea sa. Mi-a zis ca biletele trebuie sa le iau de la casa de bilete din centru. Dar, ma intreb eu, de ce nu pun un afis simplu, mare cât casa, ca sa stim si noi de unde sa ne procuram bilete.

Nu e acum spectacolul, dar am vrut sa-mi iau din timp loc. De ce nu ne spun: ‘boilor, care vreti un bilet la teatru, luati de aici si aici’? Nu e mic pretul, 100 de lei, va dati seama ca fac un efort ca sa ma duc. Câta nesimtire fata de oamenii care vor sa mai ajunga la un act cultural de calitate in orasul asta!

D.I.