In timp ce voi dormiti …..

Am ascult aseara niste lucruri la Realitatea TV ,de care auzisem cu ceva vreme in urma si ma gindesc ca daca nu intra macar jumatate din cei implicati la ocna, pe nu mai putin de o suta de ani, sincer ne meritam soarta ….

Concluzia finala la afacerea Microsoft si la securizarea frontierelor ,este fara nici un dubiu, ca Romania este, cred ,primul stat MAFIOT din lume, iar daca vitele ce dorm pe acele coclauri or sa continuie sa o faca si acum ,cu aceasta dezvaluire, atunci sincer nu cred ca mai este macar un singur motiv cit de cit rational sa ne mai doara in dos de statul ce azi se numeste Romania si de animalele bipede ce o locuiesc, care practic prin tacerea si lipsa de reactie, sunt complicii acestor insi cocotati acolo sus ,cu unicul si singurul motiv, acela de a jefuii si transforma tara asta Romania si locuiitori ei intr-o imensa feuda ,care sa imbogateasca pe rind o mina de ticalosi.

Numai in aceste doua ”afaceri”prostimea a fost furata de …400.000.000 de dolari . Tiriac fara sa vrea a avut dreptate cind a afirmat ca Romania a fost jefuita in 25 de ani de ……15.000.000.000.000 nimic exagerat in cele afirmate, dovada prezentul plus milioanele de romanii ce muncesc pe alte coclauri si nu acasa.

Nu numai ca au jefuit tara asta, dar o lipsesc si de sansa de a avea un viitor, prin lipsirea miinii de munca calificate si profesioniste, care prin dispret ,salarii proaste, injosire si marginalizare sociala au fugarit-o in lumea larga, incepind cu medicul chirurg si terminind cu sudorul de la Vulcan. Sincer azi la ce aud si vad nu cred sa mai fie o sansa ca natia asta de dobitoace sa se mai trezeasca din acest marasm. Nu pot spune decit….

Noapte buna Romania si Hai sictir ticalosilor

Dan Petrescu