Lucrare neterminata de luni de zile

bacaul vorbestePrin octombrie – noiembrie 2014, am vazut vreo trei muncitori ca lucrau la o conducta care transporta, cred, abur pentru incalzirea locuintelor, exact in intersectia strazilor Mihai Eminescu cu Bogdan Voievod, in dreptul fostei piete (ca nu mai este de mult) din zona.

Au reparat, au turnat niste beton, au incercuit spatiul din jurul gropii, dupa care au plecat. Suntem la mijlocul lunii ianuarie si groapa este tot neacoperita, ceea ce face extrem de dificila intrarea si iesirea de pe Bogdan Voievod sau invers, deoarece canalul, groapa obtureaza strada, circulându-se doar pe o banda.

Masinile intra pe trotuar, izbesc rotile de bordura, isi rup practic masinile. N-ar fi rau ca un reporter sa vina si sa vada, sa stea doar cinci minute in intersectie, dar, recomand si celor din Primarie sa observe “fenomenul”, iti trebuie indemânare, atentie si rabdare pentru a iesi in siguranta din acea intersectie. Pe placutele de protectie scrie CET, ceea ce inseamna ca lucrarea a fost facuta (neterminata) de societatea respectiva, insa de siguranta, de efectuarea lucrarilor de calitate, in timp, raspunde Primaria.

Mihai Chelaru

N.R. Am fost, am vazut. Se confirma. Publicam si o fotografie de la fata locului.