O initiativa laudabila

Am citit cu placere in cotidianul „Desteptarea” despre prima tombola cu premii a anului organizata de echipa de volei feminin a Stiintei Bacau.

Fiind plecat din localitate, nu am putut asista la jocul câstigat de fetele noastre cu CSM Bucuresti si, implicit, nu am avut ocazia sa particip nici la tombola.

Am fost, in schimb, la Sala Sporturilor, la meciul cu U Cluj, din decembrie, atunci când s-a desfasurat prima tombola a Stiintei si am fost placut impresionat de initiativa.

Citind in ziarul dumneavoastra ca domnul profesor Grapa continua aceste actiuni care au darul de a aduce publicul cât mai aproape de cea mai performanta echipa a Bacaului, tin sa-l felicit si sa-i urez mult succes in continuare. M-a bucurat faptul ca la tombola de vineri, marele premiu, o minge cu semnaturile voleibalistelor campioane a intrat in posesia unei fetite care practica, si ea, voleiul.

Sunt convins ca primirea unui astfel de premiu o va face pe câstigatoare sa iubeasca si mai mult voleiul. Din câte am inteles, miercuri, la meciul din Liga Campionilor, se va organiza o noua tombola cu premii, ceea ce va duce, probabil, la cresterea numarului de spectatori, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un joc international.

Felicitari Stiinta si…hai Stiinta!

Mihai Ion Radu