Mai simte Bacaul?

Buna seara! Astazi ma intrebam, retoric, desigur, daca Bacaul mai simte…

Sunt voluntara a Asociatiei PER Anima, si, personal, anul acesta am salvat de pe strazile Bacaului , si nu numai,aproximativ 100 de animalute fara stapan, si le-am gasit familii iubitoare si responsabile.

Inca o fac si o voi face, cel mai probabil, toata viata. Ceea ce ne este noua, cel mai greu,(pe langa muncile colosale de a convinge oamenii sa isi sterilizeze propriile animalute, pentru ca stim cu totii ca asta este singura solutie umana si de durata a problmei animalelor de pe strazi) este sa gasim locuri, coltisoare de casute calduroase, in care sa-si vare nasucul un biet scheletel inghetat din mijlocul strazii, sau chiar din centrul orasului, chiar si provizoriu, pana la adoptie. Chiar si un colt de curte este binevenit oricand, doar doar sa ii stim in siguranta, pana cand pot pleca la casutele lor.

Stim cu totii, ca nu toate animalutele strazii sunt rele, exact asa cum nu toti oamenii sunt buni.
Astazi am fost sunata de 3 ori: 2 catei abandonati te miri unde, o catea abandonata cu 5 pui, si inca un caz cu 2 pisici batute prin Letea- una deja a plecat la casuta ei.

Si-acum, va intreb pe voi, retoric poate, mai simte Bacaul ? Fie chiar si de Craciun, mai simte Bacaul?

Pentru orice informatie, sau pentru oricine doreste sa ajute, in orice fel, va rog sa ma contactati la [email protected]

Multumesc!