“Masina nimanui” a fost ridicata din parcare datorita “Desteptarii”

Bacaul vorbeste MASINA NIMANUI II 2Semnalam luna trecuta in paginile cotidianului “Desteptarea” situatia unei masini abandonate in parcarea ecologica de pe strada Cornisa Bistritei din Bacau. Zilele acestea am constatat cu surprindere ca masina abandonata in spatele blocului turn nr. 5, a disparut din zona.

Locul de parcare a ramas gol, iar buruienile inalte care au crescut pe lânga masina au ramas singurele martore ale relatarii mele.

Sincer sa fiu m-a bucurat faptul ca demersul meu a avut ecou undeva. Acum nici nu mai conteaza daca autoritatile s-au sesizat si au ridicat masina respectiva sau daca proprietarul a valorificat-o la fier vechi.

Important este faptul ca s-a eliberat un loc de parcare ocupat (pot spune) abuziv, in conditiile in care poate un alt sofer nu gasea loc de parcare lânga blocul unde locuieste.

Si daca tot au ecou sesizarile facute la aceasta rubrica, pot sa semnalez ca astfel de masini abandonate zac prin tot orasul. Unele pe spatiul verde, altele pe trotuar.

Si ca sa va convingeti ca cele spuse de mine se confirma va dau un exemplu de masina abandonata lânga blocul nr. 15 de pe strada Garofitei, iar un altul pe strada Panselelor (pe la mijlocul strazii). Poate astfel mai curatam orasul de fiare vechi.

Iulian Croitoru