Stârpiti ciorile din Parcul Cancicov!!!

Ma adresez prin dumneavoastra autoritatilor locale pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu mizeria insuportabila pe care o fac ciorile din Parcul Cancicov. Ar fi bine ca persoanele care ne reprezinta interesele in acest oras sa mearga mai des la plimbare prin parc pentru a “se bucura” de aerul “curat” puternic inmiresmat de gainatul ciorilor.

Ii asigur pe reprezentantii acestui oras ca nu vor scapa de gainatul cazut in cap si nici de mizeria lansata din zbor de aceste inaripate, direct pe hainele trecatorilor. Este inadmisibil sa nu te poti bucura de o plimbare in aer liber, fie cu partenerul/partenera sau cu cei mici.

As face “schimb de mame” cu doamnele din administratia locala si le-as trimite in fiecare dimineata sa-si duca copiii la Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare” din Bacau, aflat in imediata vecinatate a Parcului Cancicov. Le-as astepta la poarta institutiei cu un pachet de servetele umede sa aiba cu ce sa-si stearga gainatul de pe hainele scumpe. Le-as mai intreba ce raspuns i-a dat copilului caruia tocmai i s-a gainatat o cioara pe fata, iar mizeria i s-a prelins pe hainele curate.

Mergeti sa va convingeti de toate cele pe care vi le-am exemplificat aici si poate gasiti si o solutie pentru curatarea bancilor recent montate pe aleea care duce (in stânga) spre corpul de cladire al elevilor de gimnaziu. Pacat de investitia facuta in acest colegiu, daca lasam niste ciori sa ne distruga bunurile si sa ne sperie copiii! Stârpiti ciorile! Taiati copacii inalti pâna la inaltimea la care aceste pasari nu-si vor mai putea face cuiburi! Pastrati curat acest parc!

Iustin Vrabie