Teapa promotiilor in marile magazine

Mare atentie când faceti cumparaturi din marile magazine! Nu o data am avut surpriza sa vad, de-abia acasa din pacate, ca mi-am luat teapa.

Promotiile la diferite produse trecute pe etichete, la raft, nu se regasesc si la casele de marcat. Prima oara am crezut ca nu am fost atenta, apoi am urmarit de fiecare data când vânzatoarea batea pretul pe casa de marcat.

Promotia era, de fapt, doar pe eticheta. Si vorbesc de reduceri consistente de 3-5 lei pe produs. Am atentionat-o pe vânzatoare, s-a aratat foarte mirata si a explicat ca e posibil sa fie o eroare. Serios? De atâtea ori?

Cred ca se merge pe neatentia oamenilor care se grabesc, nu dau importanta si nu verifica bonul fiscal dupa ce fac cumparaturi.

Mai ales daca ai cumparat multe produse, e mult mai usor sa fii pacalit. Astfel, reducerea este doar la raft ca sa te convinga sa cumperi, dar in final se intâmpla sa platesti un pret mai mare. Protectia Consumatorilor nu a sesizat un astfel de fenomen? Poate ar trebui sa se verifice si aceste aspecte in controalele inspectorilor.

Mihaela Bogdan