Mici, micute, mititele avarii…de neluat in seama

bacaul vorbeste teava sparta (2)

De mai bine de trei zile, in cartierul Cornisa Bistrita, o teava este sparta. E zona aceea cu cele doua tevi uriase amplasate pe deal. In fine, una dintre tevi picura in libertatea ei zi si noapte, fara ca cineva sa intervina.

Doar putinele masini care trec prin zona mai deranjeaza, din când in când, baltoaca ce s-a format pe jos. Va spun: e aceeasi teava care in acelasi loc, cel mai probabil aceiasi proprietari au reparat-o, evident, in aceeasi maniera, de mai multe ori, iarna trecuta.

Pesemne ca teava asigura agentul termic din calorifere, precum si apa calda la robinete, atât de necesare când frigul te inghesuie in casa. Bag seama ca acum, vara fiind, nu mai e nevoie de calorifere calde in casa, dar nici de apa calda la robinet, de un dus macar. Altfel, cineva si-ar fi miscat mai cu talent fizicul ca sa repare mica, micuta, neinsemnata avarie. Macar din respect pentru consumatorii care le asigura salariile duduilor si domnilor de la CET (caci ale lor sunt tevoiale, se stie) si in ale caror facturi se vor regasi mereu aceste mici, micute, mititele pagube. S-auzim numai de…mine.
Costel Amariei