Mizerie sub Pasajul Letea

Semnalez pe aceasta cale situatia existenta, creata in urma amplasarii santierului ce s-a ocupat de reparatiile executate Pasajului Letea.

Aici sub acest pasaj starea domeniului public arata ca dupa un razboi. Ca si cum s-ar fi facut o retragere fortata din fata unui inamic.

1.Santierul a lasat pe fostul amplasament ca zestre o basculanta de aprox. 5 mc de nisip .
Nu era suficient praful si nisipul existent sub acest pasaj care permanent este ridicat de vant incat daca expui ceva curat sa nu observi a doua zi numai urme de nisip depuse pe masini, geamuri , in balcoane si haine spalate.

2. Aici unde santierul a avut WC a ramas vizibila toata instalatia si fundatia betonata. De neadmis asa ceva nu stiu daca nu cumva acesti sefi au confundat Bacaul cu o mahala.
Ceva bolovani si resturi care fac zona sa iti fie scaraba sa fii pieton in trecere.

3. Resturile din asfaltul de pe Podul Letea au fost imprastiate pe sub pod si acum fac dificila trecerea pe sub el cu masinile.
4. Au plecat si nu au finalizat lucrarea la acest Pasaj in capatul dinspre Narcisa unde au executat sapaturi pt a ajunge la fundatia culeii lasand un transeu care este vizibil si ajunge sa fie folosit pe post de groapa pt gunoi.

Numai la lucrari prestate institutiilor publice apar acest fel de probleme enumerate.
Din cate santiere de mare amploare am vazut in judetul Bacau la diverese firme private (ex Cora , Lidl si kaufland, etc) nu a existat asemenea mizerie lasata in urma lor ci dimpotriva o curatenie desavarsita , ca si cum nu ar fi lucrat nimeni prin zona.

Va intreb asa au gasit cand au venit la noi in zona? Din cati responsabili are primaria nu a vazut nimeni starea existenta, chiar nimeni nu este interesat de starea acestei zone?

Va rog sa efectuati o vizita si sa luati masurile necesare pentru indreptarea situatiei prezentate.

Florin Petrea