N-avem parcari, dar avem tiribombe si, mai nou, un patinoar

Bacaul Vorbeste

Am ramas stupefiat când am vazut ce se intâmpla in parcarea din fata Hotelului Moldova. Tin sa precizez, inca de la inceput, ca este o parcare pe care o foloseam destul de des, chiar daca ea era contra-cost.

E asa-numita parcare rapida, asa cum este si in Piata Sud sau in Piata Centrala. Nu asta e problema acum, ci ca pur si simplu aceasta parcare s-a desfiintat.

Ce e mai grav, am auzit ca va fi ocupata vreo trei luni de-acum incolo. S-au instalat tiribombe, ne-au anuntat imediat sa eliberam parcarea, si, acum, am vazut ca se insinueaza si un fel de patinoar. Pentru cine? Cine are nevoie de asa ceva?

Nici nu vreau sa ma gândesc ce tarife vor fi pe toate aceste mici distractii! Bine, o sa ziceti ca era nevoie de asa ceva, ca se aproprie sarbatorile de iarna, se va inchide centrul, vor iesi oamenii si, mai ales, tinerii din casa.

Numai ca nu sunt de acord cu locatia aleasa. Patinoar avem deja, pe Stefan cel Mare, iar tiribombele trebuiau amplasate altundeva.

De Zilele Bacaului au fost pe platoul din Parcul Catedralei, in alti ani au fost in fata la Sala Sporturilor. Acum, de ce sa blocam o parcare care era foarte utila pentru zona de centru? Si asa nu prea sunt locuri pentru parcari… Asta e nemultumirea mea. Distrati-va, dar in alta parte. Sau… mai reorganizati spatiile, sa avem si noi unde parca.

Repet. Chiar si cu plata.

Constantin Pârvu