Se darâma acoperisul pe noi!

bacaul vorbeste acoperis 1

Locuiesc in blocul nr. 23 de pe strada Aviatorilor si imi ploua in casa. Blocul in care stau a fost construit prin anii ’70, iar de atunci si pâna in prezent nu s-au mai facut lucrari de reparatii la acoperis. Anul trecut când au inceput lucrarile de reparatii la acoperisurile blocurilor din cartier am avut o speranta ca o sa scap de acest cosmar.

Pe cât de mult am sperat, la fel de repede a venit si dezamagirea. Anul trecut, in programul derulat de Primaria Bacau au intrat sapte blocuri. Anul acesta era vorba sa mai intre cel putin cinci dar nu s-a mai miscat nimic in acest sens.

Avem nevoie de ajutorul autoritatilor pentru ca suntem oameni fara posibilitati financiare, iar vârsta nu ne mai permite sa ne urcam noi pe bloc ca sa mai peticim câte ceva. Structura de lemn a blocului este subreda, tiglele de pe acoperis sunt sparte majoritatea, iar in unele locuri chiar lipsesc.

Am sperat toata vara ca se va inlocui acoperisul cu altul nou, iar acum, in prag de iarna ne gândim ca o sa ne trezim cu acoperisul peste noi. Apa rezultata din ploi s-a infiltrat in pereti si avem mucegai in apartamente. De ce nu s-a mai facut nimic la capitolul investitii? Chiar nu se mai gândeste nimeni la noi daca suntem batrâni si bolnavi?

Relu T.