Ne aude cineva si pe noi, onestenii?

Vine toamna si la noi, in Onesti. Toata lumea stie ca, in câteva zile, incepe scoala. La fel, prescolarii trebuie dusi la gradinita si ei.

Problema este ca invazia câinilor, in Onesti, este la nivel maxim. Asa cum ar trebui sa fie si starea de alerta a organelor cu atributii in aceasta directie.

De exemplu, in data de 4 septembrie, in jurul orei 7.45, in zona strazii Jupiter, pe aleea de lânga sediul Termon, sase câini de talie mare au luat in primire niste sarmani care circulau pe aici, in cautare de-ale gurii pe la tomberoanele de gunoi.

In aceasta zona rau famata, trebuie sa traim si noi, restul onestenilor, de aceea le cerem celor responsabili, Primariei Onesti, cu tot aparatul (care la drept vorbind nu e deloc mic), sa vina mai des pe la noi prin cartier si sa ia masuri de strângere a câinilor fara stapân.

Toata zona asta, de la bacania Serban si pâna la Profi si Lidl, este impânzita de peste 50 de patrupede fara stapân. Cred ca nu e un efort atât de mare pentru cei de la ecarisaj sa faca ordine printre haitele de câini.

Sa nu uite primarul, si nici consilierii, ca au ajuns acolo si multumita noua, iar daca vor mai dori sa sada in acele scaune, sa faca bine sa nu ne ignore. Pentru ca, Doamne fereste!, daca va fi muscat cineva, indiferent ca e adult sau copilas, va fi mare taraboi si nu stiu cum vor scoate camasa.
Multumesc pentru sprijin.

Dudu Cherechesiu