Nesimtire crasa in Asociatia de proprietari nr. 92

Ma adresez ziarului “Desteptarea” pentru a semnala o problema legata de furnizarea caldurii la blocul nr. 7 de pe strada Castanilor.

Dupa cum a anuntat CET, pe 4 octombrie s-au facut probe in instalatiile de distributie a agentului termic. Locatarii au fost anuntati sa verifice instalatiile interioare in cazul in care apar probleme si asta a fost tot.

Ca sa aflu mai apoi ca toate blocurile din Asociatia 92 au primit caldura, cu exceptia bl. 7. Am intrebat la asociatie din ce cauza nu primim si noi caldura, iar Ana Ciocodan, administrator, mi-a spus ca de nu-mi convine pot sa-mi pun centrala proprie. Nu asa se procedeaza! In definitiv, ea e platita din banii locatarilor.

Am vorbit apoi la punctul termic 9, iar doamna de acolo mi-a spus ca presedintele Ion Ceobanu i-a interzis sa dea drumul la caldura pentru bl. 7. De ceva vreme, Ceobanu nu mai este de gasit, nu mai raspunde la telefon.

M-am intors in asociatie si am intrebat-o pe administratora din ce cauza nu avem caldura, in conditiile in care cei de la PT spun ca pot furniza oricând agent termic si pentru blocul 7. Pe un ton rastit, mi-a spus ca sunt pierderi pe retea.

Nu, domnilor! Nu sunt pierderi. Au fost locatari in subsol sa verifice si nu sunt pierderi. Daca ar fi fost probleme, asociatia nu ne-ar fi cerut câte 45 de milioane de scara sa faca bransamente separate la apa rece pentru cele sapte scari de bloc si ar fi vorbit cu oamenii sa repare defectiunile.

Eu locuiesc la parter si am doi copii. Deja am bagat de trei ori antibiotice in ei din cauza frigului din casa. Rog pe cei care se ocupa de asociatii sa ia masuri. Indiferent de antipatiile celor de la asociatie, nimeni nu are dreptul sa ne priveze de caldura.

Mioara Ciocânta