Nu contest, dar… vă rog!

Sunt un locuitor al orașului Bacău. Stau chiar în zona centrală și apreciez că artera principală a orașului este curățată zilnic. Însă, mai sunt și alte străzi, străduțe și alei care nu au parte de acest tratament foarte corect și binevenit de altfel.

Chiar am observat că, pentru curățarea de viruși a străzilor se practică aruncarea unor cantități mari de clor, mai ales în dreptul ghenelor de gunoi.
Nu contest deloc măsurile care se iau!
ATRAG însă ATENȚIA CELOR CARE LE-AU ORDONAT !

SUNT multe persoane -copii, tineri, bătrâni- care au AFECȚIUNI RESPIRATORII – astm, bronșite- sau ALERGII în special la PRODUSE CARE CONȚIN CLOR. Obligativitatea purtării măștilor de protecție este un ajutor important, dar și un factor de stres suplimentar pentru cei sensibili și cu probleme respiratorii cronice.
Orice factor de acest tip, chiar și aerul condiționat din marketuri POT DECLANȘA O CRIZĂ DE INSUFICIENȚĂ RESPIRATORIE SAU POT ACUTIZA ACESTE AFECȚIUNI CRONICE .

În acest sens vreau SĂ ATRAG ATENȚIA CELOR ÎN DREPT să găsească calea corectă și funcțională, EFICIENTĂ, poate, și nu doar formală, de a respecta legile, dar și pe cei care respectă aceste legi.
SPER CĂ AŞA VOM PUTEA SĂ NE PREȚUIM, SĂ NE IUBIM, DAR CEL MAI IMPORTANT SĂ NE RESPECTĂM ȘI AJUTĂM UNII PE ALȚII!

Ruxandra Mocanu