Nu este o strada buna in tot orasul!

Sunt taximetrist de profesie. Am schimbat anul acesta de doua ori caseta de directie! Nu se mai poate, efectiv ne-am saturat. Ma refer la strazi, daca nu s-a inteles! George Bacovia, Prelungirea Bradului, 22 Decembrie, acum si Milcov, abia asfaltata! Peste tot gropi, capace de gaz sau guri de canal ridicate in afara carosabilului.

Numai pe strada Bacovia sunt 10 – 15 astfel de capcane. Trebuie sa facem slalom, sa ne strecuram cum putem in trafic. Cine raspunde de toate astea? Nu avem o strada buna de la un capat la altul in tot Bacaul!

Am fost un oras santier, am sperat ca lucrurile vor intra in normal. Dar, nu. Au fost campanii ilare, ironice, prin care s-au colorat gropile, s-au plantat flori in ele, pe strada Banca Nationala, prin centru. Mergeti sa vedeti cum e strada Chimiei! Valurita, plina de hârtoape.

Mereu s-a asfaltat si tot degeaba. Speram ca noua administratie a orasului sa faca in asa fel incât sa reintram si noi in normal. Sa avem macar strazi bune, ca ne facem de râs. Am ajuns de rusine! Eu nu pot decât sa sper si sa va multumesc ca m-ati ascultat. Imi doresc sa fiu ascultat si de cei care ne conduc.

Cu respect,

Constantin Gontaru