Proprietari si “posesori” de loc de parcare

Am crezut initial ca a fost demarat programul acela de care fosta administratie a facut atâta tam-ram, de acordare a unui loc de parcare fiecarui proprietar de automobil, insa, dupa ce am mai intrebat prin vecini, se pare ca nu despre acest lucru este vorba.

Am vazut ca in jurul magazinului PROFI, de la parterul imobilului de pe Iosif Cocea, intersectie cu 22 Decembrie, in spatele blocului, la intrarea locatarilor, dar si pe laterala de pe 22 Decembrie, toate locurile de parcare au fost numerotate si “secretizate” cu niste opritori, care se blocheaza cu lacate.

Eu stiu ca acea parcare, din spate, este pe un loc public, a si fost amenajat de Primarie, atunci cum si-au adjudecat acele locuri de parcre. O sa-mi pun si eu in fata blocului un asemenea dispozitiv. Macar platesc chirie, ce se intâmpla acolo.

Am intrebat la magazin, insa responsabilul a refuzat orice dialog, la fel si un nene cu masina asigurata, avea un ditamai Audi, care mi-a zi in sictir: “Te doare capul?”. Nu ma doare, dar sunt curios si direct interesat. Are cineva vreun raspuns?

Stefan Ciuperca