Nu se mai poate! Ca la noi, la nimeni.

bacaulvorbeste

Ma adresez dumneavoastra, ziarului, pentru ca efectiv nu mai pot. Sunt foarte revoltat, am sunat si la Primaria Bacau si la Politia Locala, nu am gasit deloc intelegere. Stau lânga Parcul Catedralei si de câteva zile ne-am trezit cu totii care locuim in zona, cu iuj-uri de tot felul instalate pe spatiul verde, lânga Teatrul de Animatie.

Nu mai vorbesc de mizeria care este in jur, de toti boschetarii care se aduna pe sub ferestrele noastre, de câinii vagabonzi, de copacii rupti si de iarba care se va face praf … sunt deja lucruri care vin de la sine. Insa noi nu mai putem de zgomotul infernal de care avem parte din aceasta cauza.

Nu mai putem dormi noaptea, am copil mic, de patru luni, nu se mai poate. Oare trebuie sa ne mutam din orasul asta? Mi s-a spus ca au autorizatie, dar cine le-a dat aceasta autorizatie ne-a intrebat si pe noi, daca suntem de acord?

Pentru ce platim impozite si taxe, sa ne urle noaptea muzica in cap? Nu mai rezistam, credeti-ne. In alte orase, in alte tari, astfel de manifestari se organizeaza la periferia orasului, nu in buricul târgului. M-am adresat ziarului pentru ca cei in drept sa gaseasca totusi o solutie. Efectiv, nu se mai poate. Ca la noi, la nimeni.

Adrian Toderascu