O doamna care asteapta bani de la un om sarac

Buna

ma numesc alina, sunt nepoate a unui om sarac care manaca din gunoaie.

este foarte amarat nu are nici un venit .nici casa nu are multi dintre copii acum sunt in grija statului ca nu nu avea posibilitatea de a creste acesti copii amarati au fost abandonati de catre mama lor iar tatal ii crestea cu mancare din gunoie .

am incercat sa vad daca reusesc sa depun de o pensie sa poata manca si el decent cu fiul sau care ia mai ramas in grija dar am avut atat de multe usi inchise in fata ca aici la noi comoditatea si vorbele adresate la anumite persoane cu un status mai putin sus deaspra noastra a oamenilor de rand sunt chiar jignitoare pt ei .

azi ca fapt divers mam intalnit cu o doamna, asa zis doamna, ca daca ar fi dupa mine asi zice mai bine ca e o hiena care jupoaie de pe oamnei cat nu face .

acest om sarac a pierdut toate actele abia am reudit sa il pun in regula cu b.i cl si cu un certificat iam cerut acestei hiene.. o adeverinta precum ca a muncit la metalurgica .

adica acum i se spune umb mam intalnit cu aceasta doamna si mia cerut suma de 100 lei pt aceea adeverinta .

Am rugato sa imi dea chitanta dar acest lucru ne fiind posibil ca deja imi repetase de nenumarate ori ca ea lucreaza pt ea dar are aces si la arhiva firmei .

sau intamplat multe cu doamna in aceasta zi .am sunat chiar si la politie dar dupa cum stiti la noi coruptia e prea mare sau Nepasarea e cuvantul potrivit .

acum am ajuns sa ma intreb asa si eu in sinea mea daca un om munceste o viata si pierde actele cum poate reface oare ani munciti ca sa poata avea o pensie .

cand toti acesti oamnei nepasatori de durerea altora imi inchid usile .cum putem oare sa fim oameni intre oamnei si sa ii dam o mana de ajutor acestui om care nu are casa sau ce manca sa ajunga sa se bucure de piensia lui care a muncit o viata .

.ca rog pe cei care poate ve ti cuti acest mesaj a unui om de rand care incearca sa faca un bine .sa incercam sa il ajutam .sa poate avea si el macar de o farfrie calda de mancare daca casa tot nu are .va multumesc ..

alina .i