Parcurile bacauane locuri de prozelitism.

Domnule primar in urma cu un an va aduceam la cunostinta ca in fata Casei de cultura in unele zile de sambata se desfasoara activitati de prozelitism prin programe de cantari si alocutiuni de propaganda sectara.

Sambata aflandu-ma in plimbare prin parcul Cancicov am avut ocazia sa asist iar la o situatie similara, fapt care arata ca „Lupul si-a schimbat locul dar naravul ba.”

Mai exactin jurul orelor 19-20 pe aleia principal din acest parc era instalat un echipament de sonorizare de la care un tanar de aprox. 25 ani propovaduia si transmitea intr-un discurs cetatenilor ce se aflau in plimbare prin parc mesaje de la Dumnezeu. El spunea citez ca „Dumnezeu vrea de la noi…..” Dumnezeu nu vrea ca noi sa….”.

Toata lumea se uita ca la circ sa nu zic ca era ca la balamuc la modul in care acest predicator se tipa in statia de radioficare. Vorbea de unul singur crezandu-se vocea lui Dumnezeu pe pamant.
Pare un om nebun scapat de alaturi de la sectia de psihiatrie a spitalului.

Doi jandarmi erau in prejma si au confirmat ca are aprobarea primariei pt acest eveniment pana la ora 20.15.

In saptamna precedenta acestia au avut o actiune similara in al parc din centrul Bacaului.
Aceste activitati trebuie sa se desfasoare in incinta caselor de adunare sau cum se mai numesc sau in perimetrul acestora. Ce s-ar intampla daca in parcurile Bacaului ar iesi toate cultele recunoscute sa tina astfel de activitati.

A ajuns ca pana si acest loc de recreiere si odihna sa fie perturbat de oameni care sub masca unor activitati asa-zis culturale sa faca in locurile publice prozelitism.

Acestia vad ca sunt sprijiniti direct de primaria Bacau in ciuda sesizarilor aduse la cunostinta.
Va rog sa stopati toate evenimentele din parcurile bacauane care sunt organizate de diverse culte religioase sub diverse pretexte indiferent de denominatiunea si motivatia la baza a acestora.

Florin Petrea