Pentru cine-s gropile?

bacaul-vorbeste-gauri-milcov-1

La strada Milcov s-a lucrat mult, tare mult pâna sa ajunga la stadiul de acum. Admit ca acum arata incomparabil, mult mai bine fata de cum era in urma cu un an – doi. Abia acum imi dau seama ca vechii administratii nici nu i-a pasat de noi, marginenii.

Si-au facut ordine in zona in care locuiau. Cred ca va aduceti aminte, sper, de portiunea de strada pe care statea fostul edil si care permanent era sub grija primariei – iarna era prima care se deszapezea, iar vara sau când incepea reasfaltarea, la fel, era prima in ochii administratiei.

In fine, problema mea de acum e ca pe parcursul liniei lui 14 exista gropi de 30/40 cm, cred, pe care habar n-am de ce le-au lasat constructorii. Una e chiar in dreptul trecerii de pietoni de la intersectia Milcov cu Alecu Russo.

Pentru cine-s gropile?! Dupa mine, n-au nicio noima, nu stiu daca folosesc la ceva. Sa le aduca la nivel, daca folosesc la ceva!!! Pentru ca deranjeaza traficul, mai ales daca, din neatentie sau din alte motive, nu le observi si intri direct in ele.

Nu inteleg cum de au semnat receptia, daca strada e neterminata! Credeti ca se mai poate face ceva? Mi-as dori.

Ovidiu Filip