Pericol de intoxicare!

Nu mai stiu care este problema cu cinematograful „Orizont” care este abandonat de mai multi ani. E drept ca nu am mai intrat acolo de pe vremea cealalta, când am vazut filmul „Nea Marin miliardar”, de vreo câteva ori la rând. Acum, nu cred ca se asteapta venirea unui miliardar ca sa faca ceva din locatia asta.

Pentru ca, pe lânga faptul ca arata ca un veceu public, mai si miroase ca o buda, ca o cloaca. Daca nu credeti, incercati sa treceti pe acolo, mai ales pe inserat, sa simtiti cu propriile nari „mireasma” care se degaja prin ferestrele distruse ale cladirii fostului cinema „Orizont”. Ce fac cei de la Directia de Sanatate Publica, chiar nu le-a ajuns la nasucuri mirosul pestilential sau nu au trecere cu piciorul prin zona? Pentru ca, domnilor, acolo e o zona infecta, te trazneste duhoare de nu te vezi, te apuca ameteala.

Unde mai pui ca, foarte aproape, sunt unitati de alimentatie publica, restaurante, cofetarii, carmangerii etc. Igienizati de urgenta locul, folositi apoi si un spray deodorant daca e nevoie, vi le pot imprumuta frizeritele de la Orizont.

Hai ca se poate! Daca nu, marcati locul cu pancarte mari, eventual puneti si o poza cu primarul sau sleahta de consilieri, musai sa se vada ceasurile grele de la mâini si un lantisor „modest” din aur, de 20 de grame, dar mai ales cu mesajul „Ocoliti zona. Treceti pe cealalta parte. Pericol de intoxicare!”. O sa inteleaga oamenii care sunt cei care ne intoxica, prin simpla lor inactiune.

Georgiana Duma