Pericolul de la platformele de gunoi

Bacaul vorbeste PERICOL 2Zidul de beton al platformei de gunoi situata pe strada Garofitei (bloc 29, scara C) din Bacau a cedat. Structura invechita a zidariei nu a mai rezistat trepidatiilor si cu putin ajutor din partea vreunui sofer neatent, s-a prabusit.

Din fericire, nu se afla nimeni in preajma tomberoanelor de gunoi când s-a intâmplat acest lucru. Un vecin mi-a spus ca au cazut peretii de vreo doua zile si de atunci nimeni n-a miscat nimic. Cred totusi ca cei de la Directia de Servicii Publice ar trebui sa strânga ramasitele de beton si tot ei sa se ingrijeasca sa construiasca o alta imprejmuire, pentru ca odata ce zidul a cazut, va dati seama ca vântul o sa imprastie toate gunoaiele pe strazile vecine, pâna in usa blocurilor.

Nu mai zic de spalatoria care functioneaza in imediata apropriere. Cred ca toate ambalajele vor ajunge in interiorul acesteia. Pacat ca s-a intâmplat acest lucru. Abia reuseam sa tinem sub control gunoaiele aruncate neglijent de cei care locuiesc in zona.

Intâmplarea face sa-mi parchez masina in apropiere si nu de putine ori am adunat personal gunoaiele si le-am pus in ghenele de gunoi. Prin dumneavoastra am vrut sa trag un semnal de alarma, pentru ca cei in drept sa remedieze stricaciunile de la ghena de gunoi. Multumesc!

Ovidiu Ghinea