Spatiu insuficient la arhiva Judecatoriei Bacau

Am 72 de ani si locuiesc de câteva luni la niste rude din Comanesti. Este pentru a treia oara anul acesta când am fost in Bacau, la Judecatorie, unde am un proces ca sa ma uit putin in dosar.

Voiam eu sa verific niste acte ca avocatul mereu imi zice ca n-are timp. De fiecare data când am mers in Bacau a trebuit sa astept cel putin o ora sa se elibereze la arhiva Judecatoriei. Mereu este aglomerat si spatiul este foarte mic.

Este practic o masa cu patru locuri unde poti sa stai sa te uiti pe un dosar. Este o bataie de joc, mai ales ca prioritate au avocatii ca, vorba aia, ei se grabesc sa intre la procese. Si stai ca prostul pe hol sa astepti sa se elibereze un loc.

Nu se poate asa ceva! Chiar nu se gaseste o alta camera unde sa poata citi omul un dosar? Sau macar sa prelungeasca programul ca sa nu fim presati de timp. Trebuie sa se gaseasca o solutie!

Cred ca sunt multi care vin de la kilometri distanta si pierd si cursa pentru ca e aglomerat la arhiva. Multi suntem batrâni si mergem prin frig si nu mai putem. Va rugam sa faceti ceva!

Ion Cernat