Platim facturi la curentul electric stand pe intuneric?

Cred ca niciodata nu am fost mai intrigata de ultima factura la curentul electric pe care am primit-o pentru lunile ianuarie-februarie in care am constatat ca trebuie sa platesc 250 ron in conditiile in care becurile din doua camere(din cele 3) au fost arse si nu le-am aprins niciodata pentru ca nu aveam cum.

Nu am gasit eletrician sa mi le rezolve asa de repede, prin urmare am stat saptamani intregi pe intuneric.Colac peste pupaza,s-au ars becurile si in baie si bucatarie din cauza instalatiilor vechi si am ramas pe intuneric si in acele odai.Nu mai eu stiu cum m-am descurcat in asemenea conditii.Si cu toate acestea,imi vine facura de la EON de 250 de lei!Ce anume platesc eu avand suma asta uriasa pe factura:statul pe intuneric?Ce anume am consumat de mi se iau atatia bani?

Am auzit de prin vecini ca acei directori arestati in luna mai pentru excrocherii in privinta facturilor au fost eliberati toti si repusi in functii.Stau si ma intreb: cat de mult mai reusim sa rabdam magariile EON-ului?

Ce masuri s-au luat dupa arestarea preventiva a acelor directori in primavara?De ce niste “ilustri magistrati: au socotit ca nu sunt vinovati(desi se vorbise foarte mult in presa despre exact modul in care furau curentul cetatenilor in favoarea unor primari sau rude) si le-au prescris faptele evident marsave?

Pana cand o sa mai muncim ca slavii pentru niste personaje dubioase care nu merita sa fie numite in acele functii?Mai avem vreo sansa in tara asta sa fim respectati de catre furnizori in genul EON?

Maria