Prelungirea (inutilă) a Bradului

Nu stau pe strada Prelungirea Bradului, însă circul aproape zilnic cu maşina pe această arteră. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu această stradă în ultimul timp, deoarece a devenit impracticabilă, este ciuruită pur şi simplu.

De la un capăt la altul, pe ambele sensuri, numai gropi, unele de dimensiuni foarte mari. Cu ceva ani în urmă, după asfaltare, compania de gaze a ridicat la nivel gurile de aeresire, iar acum acel asfalt a dispărut, capacele devenind un pericol pentru cauciucuri, pentru toată suspensia maşinilor.

Să nu vă mai spun cu ce viteză trebuie să circuli, nu poţi depăşi 10-20 km, deoarece găurile sunt atât de dese încât nici nu le poţi ocoli.

Prelungirea Bradului asigură accesul spre un supermarket, către un întreg cartier. Poate trece vreun inspector de la primărie, să vadă şi să simtă pe propria maşină starea străzii. Dacă tot are curajul să parcurgă strada, atunci ar fi bine să informeze primarul, viceprimarul, directorul care răspunde de drumuri, că este timpul pentru o reasfaltare. De urgenţă.

Sabin Toderaşcu