Probleme cu estetica in cartierul ANL Bucegi

Se vede cu ochiul liber ca blocurile din cartierul ANL Bucegi arata foarte bine, insa problema care se pune e ca, asa cum e tipic poporului român, ne cumparam Mercedes si il punem in grajd. Aceste blocuri frumoase si cochete sunt inconjurate de un peisaj sinistru.

Trotuare distruse, carosabil compus din beton afectat grav de intemperii, noroaie cât cuprinde, spatii verzi degradate. La ultimele doua aspecte a contribuit din plin CET, care atunci când a efectuat lucrarile de bransare ale unor blocuri, in urma cu putine luni, a distrus zone verzi si a degradat solul, acum având din belsug noroaie si mizerie.

Sunteti un intelectual, domnule primar, si cu siguranta ca aveti simt estetic. Poate ca nu mai stiti cum arata acest cartier, in ce hal de mizerie si de degradare este, si nu e nevoie sa ai munti de gunoaie, si doar noroi, beton degradat si un pic de apa de la Dumnezeu ca sa iasa un peisaj medieval de tara, populat cu niste blocuri colorate. Nu e pacat de zona aceasta, domnule Stavarache?

Nu credeti ca aici, unde mai toata lumea are serviciu si plateste taxe, ar fi corect sa investiti niste bani si sa reparati aceste strazi, sa puneti niste parcari ecologice, niste copaci, sa faceti niste alei, ca sa nu mai apara noroaiele astea, sa schimbati gardurile acelea din beton care dau spre vecinii de la sud.

Chiar e asa de greu, domnule primar? Ce anume va trebuie ca sa transformam acest cartier intr-o zona model din oras?

Victor Petraru