Sa ne intrebe si pe noi!

Nu stiu cine a organizat actiunea asta din centru, ca nu e Festivalul Berii, nici Ziua Recoltei, dar autoritatile au o raspundere pentru ca au permis asa ceva.

Poate primaria s-a gândit ca asa va scoate lumea la vot, caci pe ei nu-i intereseaza altceva decât voturile. De asta nici nu i-am votat. Nu-i intereseaza confortul cetatenilor, dreptul lor de a se putea odihni, nu dreptul de a dori sau de a nu dori sa asculte muzica la maxim.

Nu e vorba de faptul ca ne bubuie boxele sub geamuri si nu mai putem dormi câteva zile, cât tine festivalul, ci si de mizeria care se face in jur. Toti betivii vin si se usureaza lânga blocul nostru, transformând zona in WC public.

Plus ca se blocheaza circulatia si se da peste cap tot traficul. Nu suntem obligati sa suportam toata harmalaia asta, doar pentru ca niste firme vor sa atraga clienti.

De ce nu au dus asta pe Insula sau in alta parte? De ce pe noi, fraierii din centru, nu ne intreaba nimeni daca suntem de acord?

Macar pentru viitor, sa se poate face ceva, sa fim consultati de primarie când se organizeaza gale si festivaluri in buricul urbei. Este o solicitare de bun simt si asteptam ca si reactia autoritatilor sa fie la fel.

Dorica Rata