Taximetristii bacauani

Din pacate nu este prima data (si nici ultima) cand prin intermediul acestei rubrici va fi semnalata problema pe care o avem noi cetatenii Bacaului cu taximetristii (sau marea majoritate a lor).

Nu stiu cum se face, dar de cate ori am vazut ca un taximetrist a incalcat grosolan regulile de circulatie, niciodata nu este nimeni sa il sanctioneze, sau mai bine zis..nu se oboseste nimeni sa faca acest lucru.
La Piata Centrala sunt parcati pe cate 2 randuri paralele (desi marcajele sunt altele), incalca flagrant linia dubla continua, intorc in intersectie, iar aceste lucruri se intampla mai peste tot, cum ar fi si la Moldova…la Decebal…la Kaufland

Ma intreb totusi, de ce Politia sau Politia Locala are ochi doar pentru ceilalti soferi ? (si care poate gresesc mai putin in comparatie cu ceea ce fac ei zi de zi) ?

Trebuie sa ajungem sa ii filmam cu telefonul cum gresesc si apoi sa le trimitem dovezile? Daca ar fi luate in considerare, cred ca in cateva zile Bacaul ar mai avea doar cateva masini galbene in circulatie.

Speram la o mai buna coordonare si eficienta a Politiei Bacau.

Anca M