Se dezintegreaza Hotelul Central! Chiar nu se vede?

Bacaul vorbsteStimate autoritati locale din municipiul Bacau! Indiferent ca sunteti inca in functie sau veti ocupa scaunele din Primarie dupa 5 iunie, poate va mai faceti timp, uneori, sa treceti prin buricul târgului, dar la pas, nu din mersul masinilor.

Poate chiar prin fata Teatrului „Bacovia”. Veti avea surpriza ca din ruina aceea sa va cada in cap niste bucati de tencuiala, asa cum au patit si câtiva oameni de rând, platitori de taxe si impozite locale.

Asta se intâmpla zilele acestea, dupa ce a plouat atât de mult, iar ruina fostului Hotel Central sta sa se dezintegreze. Stimate autoritati, v-ati batut cu pumnul in piept ca aveti solutii pentru reabilitarea cladirii, care acum nu este altceva decât o rusine si un buboi urât pe chipul orasului, ba chiar si o jena pentru actorii care isi desfasoara onorabil profesiunea in spatele acelei fatade darapanate.

Cad peretii, cresc copacii prin geamurile sparte! Eu cred ca sunt destul de vizibile aceste lucruri, dar dumneavoastra, stimate autoritati, va faceti ca ploua. Chiar daca acea cladire este in proprietate privata, sunt cai pentru a o reface si cu siguranta ar imbunatati aspectul orasului. Numai ca trebuie si ceva barbatie pentru a rezolva aceasta problema.

Amalia Florea