Strada Florilor vs. strada gropilor

Bacaul vorbeste STRADA FLORILOR 1

Pentru cei care nu stiu, strada Florilor din Bacau se afla aproape de centrul orasului, in cartierul Bistrita Lac. Aceasta a fost cândva o strada pietruita, acum, plina de gropi si ochiuri de apa. Nu stiu din ce considerente, straduta nu a fost asfaltata odata cu modernizarea intregului cartier. Iar facem frumos numai la strada principala si ce-i dincolo de gard nu mai intereseaza pe nimeni?

Am facut numeroase sesizari la asociatia de proprietari, iar presedintele a dus demersurile mai departe. El spune ca s-a ales de fiecare data cu promisiuni, insa, dupa cum stau lucrurile, au fost promisiuni desarte.

Bacaul vorbeste STRADA FLORILOR 2

Ma gândesc ca macar acum, in campanie electorala, cei de la primarie sa-si indrepte atentia si catre noi, catre nevoile noastre. Sa nu uite careva ca taxe si impozite mai mari decât platim noi in centru, nu plateste nimeni! Unde se duc contributiile noastre la bugetul local?

Cred ca o cota parte adunata in toti acesti ani ar putea aloca municipalitatea si pentru un strat de asfalt lung de aproximativ 200 de metri. Ar reda astfel circuitului auto si parcarea ecologica amenajata in apropiere, care, din cauza gropilor care trebuie traversate pâna la ea, este nefolosita.

Vladi Izbânda