Se sparge terasa de pe Stefan cel Mare. Poate se tine cont si de parerea noastra

Bacaul vorbeste (4)Am observat cu surprindere cum de luni, cel putin atunci am ajuns eu in zona, se darâma terasa de pe Stefan cel Mare, vizavi de sediul central al E-ON, in spatele unei benzinarii, aproape de mall. Acum se sparg dalele, se curata, se sparg scarile, care deja erau farâmate si vai de capul lor.

Un lucru minunat. Tin sa felicit, pe aceasta cale, pe cei care au luat aceasta decizie, pentru ca era absolut necesara o astfel de lucrare.

Am inteles ca sunt echipe ale Primariei Bacau si ca aceasta ampla investitie face parte din modernizarea intregii strazi Stefan cel Mare. Iar un lucru minunat, care trebuie urgent facut, pentru ca era timpul sa traim si noi in conditii mai bune.

Ce vreau eu sa mai adaug! Revin la lucrarea care se face acum pe aceasta terasa. Poate ca cei care o efectueaza vor tine cont si de parerea noastra, a celor care locuim in zona: vrem aici o parcare mai generoasa. Zona e foarte populata, sunt blocuri turn aici, masini multe, parcari putine. Si daca terasa respectiva se mai ingusteaza pentru a mai face loc unor locuri de parcare, nu cred ca se revolta nimeni.

Multumiri anticipate.

Mihai Cozma