Citesc aproape zilnic această rubrică, pe care o apreciez şi, de aceea, m-am gândit să semnalez şi eu un aspect care ne deranjează de mai mulţi ani. Locuiesc în blocul 39 de pe strada „Vasile Alecsandri” (las la o parte faptul că ea se numeşte, dacă ne luăm după plăcuţele de identificare de la intrările în bloc, tot Eliberării), iar curtea interioară, cu ani în urmă mândria noastră, a ajuns de nu mai poţi circula.

Aici nu s-a turnat o lopată de asfalt de nu mai ştiu eu de când, s-au format, din cauza circulaţiei maşinilor locatarilor, dar şi a celor care aprovizionează magazinele de la parter, gropi, şanţuri, cratere, nici nu mai ai pe unde călca: gropi, gropi.

Avem rugămintea către Primărie să găsească o soluţie pentru a curăţa, pentru a turna nişte asfalt şi în curtea interioară a blocului nostru. Nu este un efort prea mare, cu o basculă de asfalt s-ar putea rezolva problema. Cu ani în urmă era şi un rond frumos cu flori, în jurul unor copaci, dar a dispărut. De asemenea, dacă tot sunt aici, cred că şi copacii ar mai trebui toaletaţi.

Vă mulţumesc.

Constantin Condeescu