Strada Letea, un paradis al gunoaielor

Buna ziua stimati locatari de pe strada Letea,

In anul 2008 s-au dat in folosinta 2 blocuri noi, pe strada Letea, nr. 12 si 46. Aceste 2 blocuri, construite de o societate din Bacau, au primit aceleasi numere cu alte 2 blocuri, tot cu 1 singura scara, deja existente tot pe strada Letea….diferite probleme la furnizorii de energie, cablu, etc, facturile lor vin la noi, iar ale noastre se duc catre ei. Ma refer strict la nr. 12, locatie ce se gaseste la capatul strazii vis-a-vis de strandul Letea, dupa cele 2 camine de nefamilisti.

Domnilor, zona este extrem de murdara, neasfaltata, gropi imense de ramai cu masina impotmolit, mai ales ca-si are salasul in apropiere si o societate de inchirieri utilaje BRV, societate ce-si antreneaza mastodontii pe aceste strazi inguste de bubuie ferestrele apartamentelor. Pe langa aspectul de sat din lumea a treia-a, in apropiere, langa strand, exista si o prestigioasa cladire a carui acoperis a ars integral in 24 decembrie 2013, cladire in care-si fac veacul zeci de caini comunitari si diversi boschetari.

Curtea acestei cladiri este plina de gunoaie, gunoaie pe care cainii le cara din tomberoanele aferente blocului 12 si caminele de nefamilisti. In drumul lor pana la aceasta locatie, cu gunoiul in colti, nu va spun ce dara de mizerie poate sa rezulte. Oamenii am vazut ca sunt disciplinati si arunca resturile in tomberoane, dar cainii murdaresc intreaga zona. Am facut o adresa la primarie, si raspunsul d-lor a fost ca nu se baga pe proprietate privata pentru strangerea maidanezilor.

Daca cineva citeste aceste randuri, rugam ajutor in a imprejmui zona in care sunt aceste tomberoane, si posibilitatea de a asterne un prag minim de asfalt pe aceasta strada, indepartarea utilajelor de pe aceasta strada, mai ales ca exista indicator de interzicere a utilajelor mai mari de 3,5Tone. Domnilor, in campania electorala toti promit………ideea este ca ar cam trebui aceste promisiuni sa le luam si in scris !!! Poate vor face ceva in mod oficial.

Dan Melinte