Teatrul de vara a devenit sens giratoriu

Am trecut ieri cu masina pe lânga Teatrul de vara din Bacau si m-au luat ametelile la volan din cauza multitudinii de indicatoare care au fost montate in zona.

Vedeam in fata ochilor numai rosu si albastru. Rosu de la “Cedeaza trecerea” si “Interzis” si albastru de la “Sens unic” si “Ocolire”.

Acum, daca vii dinspre strada Garii pe Aleea Parcului si vrei sa faci stânga spre cladirea General Proiect nu se mai poate pentru ca au fost montate doua indicatoare ce arata ca trecerea este interzisa.

Acum ai voie sa treci prin fata Teatrului de vara si apoi sa faci stânga spre strada Vasile Alecsandri. Daca iesi din parcarea General Proiect spre Aleea parcului nu o poti face decât prin partea dreapta a Teatrului de vara, ghidându-te dupa indicatorul “Sens unic”.

M-au zapacit atâtea indicatoare pe metru patrat. Nu stiu care a fost rationamentul celor care le-au montat, dar cu siguranta va dura ceva vreme pâna se vor acomoda soferii cu noile reglementari in materie de circulatie.

Am totusi ceva de subliniat: Oameni buni!!! Nu mai blocati orasul cu indicatoare care nu se justifica!

In zona amintita se circula foarte bine inainte. Mai bine investiti in asfaltarea strazilor, ca ne rupem masinile in gropi!

Vlad Negroi