Tinerii fara viitor

Buna ziua dragilor. Tin de aceasta data sa ma adresez angajatorilor, care nu pun pret decat pe experienta atunci cand vor sa isi extinda personalul.

Sunt foarte dezamagita de tot sistemul, deoarece si eu fac parte din generatia noua. Intr-adevar am numai 19 ani, si imi doresc sa pot lucra intr-un loc decent si sa am un ban al meu. Din pacate, la noi iti gasesti loc de munca doar daca : ai pile sus puse, ai experienta, sau poate ii place patronului de tine.

Cred ca am aproximativ 3 saptamani de cand tot ma plimb pe la interviuri, toti imi spun ca ai fi perfecta, dar o sa te sunam. Din pacate nu ma suna absolut nimeni. Nu vreau sa credeti ca vreau acum sa ma plang , dar nu sunt singura. Sunt zeci,sute de tineri care isi doresc sa nu mai depinda de parinti.

Dar nu avem nici un ajutor. De unde sa dobandim experienta ceruta??? cine s-a nascut cu experienta? Intrebarea mea suprema este: De ce nu suntem corecti intre noi si sa ne unim putin sa facem ceva cu vietile noastre? De ce nu s-ar da sanse si tinerilor? De ce?

Alexandra D.