Trafic chinuitor pe strazille orasului

Strazile din Bacau au devenit un calvar pentru toti conducatorii auto fiindca in starea in care se afla acum pun la grea incercare integritatea autovehiculelor si nervii soferilor.

Adresez Primariei pentru a treia oara rugamintea de a stimula constructorul pentru a reface strada Milcov, mai ales in zona intersectiilor cu strazile Stadionului si Izvoare.

Va rog sa nu-mi mai raspundeti formal (ca lucrarile se desfasoara conform contractului, ca sunt angajate si refaceri de retele, ca OG 34, ca L212, ca HGR 273, ca sunt in grafic si ce bine o sa ne mai fie noua!). Publicati graficul de lucrari (daca-l aveti).

Nu este posibil sa pui in martie decopertatorul si picamerul pe drum, sa-l asezonezi cu santuri transversale, cu gropi si alte hârtoape si sa nu mai faci nimic pâna la jumatatea lui septembrie. Daca stiati ca sunt constrângeri, de ce ati lasat sa se intervina inainte de crearea tuturor conditiilor pentru lucru continuu?

Primaria da avize de lucru. In ele sunt cuprinse conditiile acceptate pentru executie, durata interventiei si termenele de finalizare. Tot ea trebuie sa urmareasca realizarea.

Daca sunt necesare lucrari diverse, contractate cu mai multi constructori de specialitate, atunci ele trebuie corelate si coordonate astfel incât disconfortul produs sa fie minim si pentru cât mai scurt timp.

Daca nu puteti face asta, spuneti-mi de ce, dar nu va mai bateti joc. Unde-i panoul publicitar al investitiei? Exista un management de trafic aprobat?

Aveti constructor? Mi s-a terminat pâna si furia. Care-i scopul acestei batjocuri? Asteptam vreo campanie electorala? …sau ce?…

Sorin Bârgu