Un amanunt uitat de autoritati

Am sosit de putin timp in oras, dupa o absenta indelungata, si am vizitat Parcul Cancicov, de care ma leaga foarte multe amintiri frumoase din tinerete. Am observat schimbarile multe care s-au facut si care au infrumusetat zona, au transformat-o intr-o oaza de relaxare si buna dispozitie.

Nu vreau sa par un Gica-contra, dar mai sunt multe de facut si sunt convins ca se vor face. Astfel, as vrea foarte mult sa vad ca si aleile parcului sunt proaspat asfaltate, in special cele mai laturalnice, nu lasate in paragina, ca acum, fiindca pe alocuri sunt pline de gropi, iar spre Universitate exista chiar si o groapa adânca si ingusta, o adevarata capcana mai ales pe intuneric, ramasa, probabil, de la niste lucrari care s-au facut pe acolo.

Sunt convins ca sunt multe alte lucruri mai importante de facut in oras, am vazut ca sunt multe lucrari incepute, dar poate ca va intra si aceasta despre care v-am vorbit in atentia autoritatilor, pentru ca dupa cum arata cum, pare ca nimeni nu a mai avut grija de acest aspect de multi ani.

Silviu Enea