Vedere din Bacau

Buna ziua! Cu părere de rău, vă trimit aceste fotografii pe care le-am facut cu ajutorul telefonului. Este adevărat că locatarii de la adresa Vasile Alecsandri nr. 85-87 nu contribuie financiar la curăţenia urbiei noastre şi prin acţiunile şi inacţiunile lor au creat un adevărat focar de infecţie la adresa menţionată, dar am descoperit cu stupoare alaltăieri dimineaţă că cei de la CET au macelarit terenul prin rupere de copaci şi săpături în vederea descoperirii unui canal.

După ce şi-au încheiat “misiunea“, în urma lor a ramas prăpăd la propriu, la adresa menţionată. De aceea,vă rog în numele locatarilor din zonă, să trimiteţi pe cineva la faţa locului pentru a constata dezastrul ecologic al acestui teren.

Cine este proprietarul acestui teren şi ce sancţiuni ar trebui să primească pentru neîndeplinirea obligaţiilor ce îi revin ca proprietar? Cine este răspunzător pentru mizeria creată? Ştim că este vorba despre un teren privat, dar cu ani în urmă acesta era curăţat periodic, de cei de la salubritate (încărcau tractoare de gunoi).

Totuşi, pe zi ce trece, situatia este din ce în ce mai gravă şi nu imi vine să mă uit pe fereastră (nu am apucat să fotografiez copacii rupţi şi groapa lăsată de cei de la CET).

Personal, sunt cu plata la zi a taxelelor şi nu merit să privesc asemenea peisaj. Vă transmit acest mesaj în speranţa că ne veţi ajuta în vederea remedierii situaţiei ruşinoase pentru Bacău şi pentru băcăuani mai ales ca este un teren situat în centrul oraşului.Vă mulţumesc din suflet! O zi spornică şi plină de frumos !

Petronela M.